AKIK AZ EGYESÜLETET NAP MINT NAP MŰKÖDTETIK

MEISZTERICS LÁSZLÓ

A Meistro Lovasklub alapítója, majd 2004-től a Kecelhegyi Lovassport Közhasznú Egyesület, később a MEISTRO Lovassport Közhasznú Egyesület elnöke. Végzettsége gépésztechnikus, szakképeztt lovas-túravezető, lovas-sportoktató. Korát meghazudtolva 66 évesen is gyakorta lóra ül. A Somogyi Huszárok aktív tagja. Minden évben valami újítással, bővítéssel, a lovak minőségi cseréjével lepi meg a lovasokat, akik csak egyszerűen Laci bácsinak szólítják.

KISNÉ MEISZTERICS EDIT

A lovas rész mozgató rugója. A kaposvári Mezőgazdasági Szakközépiskolában érettségizett, aranykalászos gazda, lovas-sportoktató, lovas-túravezető, mesterlovász, távlovas oktató. Diák csereprogram keretén belül 3 hónapot tartózkodott Németországban, ahol lovasoktatóként dolgozott. A lovasaink nagyon kedvelik, annak ellenére, hogy sokszor szigorú, de következetes, amivel nemcsak a lovasok, hanem a szülők tekintélyét is kivívta. Edit közreműködésével sikerült a környező lovardák közt egy versenysorozatot elindítani, ami várhatóan hagyományteremtő lesz. Két gyermek édesanyja és mindkét gyerkőc már megfertőződött a lovarda illatával.

GELENCSÉR ÁGNES

Közvetlenül a lovas képzésben nem vesz részt, annak ellenére, hogy lovas-túravezető képesítéssel rendelkezik. Feladatai:  pénzügyi és adminisztrációs munkák, hatóságokkal való kapcsolattartás, bérletek, felelősségi nyilatkozatok kezelése, lóútlevelek és állatorvosi bejegyzések intézése, verseny- és rendezvényszervezés háttérmunkái– nevezések, eredmények, oklevelek, emléklapok készítése. 

IFJ. MEISZTERICS LÁSZLÓ és KIS PÉTER

Ők biztosítják a hangosítást, a lovaspályák karbantartását, versenyek alkalmával pályaszolgálatot adnak, rendezvényt biztosítanak.

Rajtuk kívül több önkéntes, lovas és lovasszülő segíti az egyesület munkáját.

Meistro lovastanya

7400 Kaposvár
Keceli bejáró 1.

Elérhetőségek

Lovaglás: +36 30/567-4618
Rendezvényszervezés: +36 30/216-8528

Tűzifakereskedés