Fából készült

munkák

 

“Ki érkezik, mondjon Jó Napot!”

(Dobó istván)

Faipari munkák

 A “Meistro” név már védjeggyé vált, az elmúlt 30 évben azon munkálkodtunk, hogy a megfeleljünk annak a kivételesen magas elvárásnak, amelyet magunk elé állítottunk. A mára már több generációs vállalkozásunk népszerűsége töretlen, köszönjük megrendelőink vásárlóink bizalmát. Tudjuk, hogy ez a bizalom nem csak lehetőség, de felelősség is, ennek megfelelően dolgozunk tovább. 

Egyedi konyhabútor, komplett lakásberendezés gyártás és udvari faépítmények

Előbbi  – bútorlapból készült – bútoraink már klasszikusnak számítanak, az idő, az igények változásával azonban Mi is változtunk fejlődtünk, így a hagyományos mellett a legmodernebb stílusok is felkerültek a palettánkra.

Udvari faépítményeink egyediek, minden tekintetben ahogy minden fa is egyedi a maga formájában. Szeretünk fával dolgozni, szeretjük ezt a fajta kihívást.

 

Tűzifa

Vállalkozásunk viszonylag új eleme, melyet a megrendelői igények hoztak létre. Tűzifával 2015 óta állunk a Kaposvár, és környéki vásárlóink rendelkezésére, raktárkészletünket folyamatosan töltjük, mindig szállításra készen áll akkora mennyiség, amely a leghidegebb téli napokon is elegendő lesz. A fát kályhakészen, kalodás rendszerben forgalmazzuk, igy a vásárolt mennyiség biztonsággal ellenőrizhető. Természetesen a megrendelt fát  – rövid határidővel – ki is szállítjuk, szolgáltatásunk részeként kollégáink szívesen segítenek annak lepakolásban is. 

Kereskedésünk rendelkezik a szükséges hatósági engedélyekkel, a szállításhoz mellékeljük NÉBIH által javasolt  vásárlási tájékoztatót is, 

 Várjuk megrendeléseiket. 

Termékeink

Kocsibeállók, féltető, fatároló

Méretfüggetlen, hasáb vagy körfa felhasználásával készült épületeink hóálló tetőszerkezetűek. Felületkezelésüknek köszönhetően hosszú ideig esztétikusak maradnak. A kivitelezés része a bádogos munka, az ereszcsatornák kialakítása is. Minden épület egyedi, kérjenek egyedi ajánlatot.

Kocsibeállók, féltetők

Méretfüggetlen, hasáb vagy körfa felhasználásával készült épületeink hóálló tetőszerkezetűek. Felületkezelésüknek köszönhetően hosszú ideig esztétikusak maradnak. A kivitelezés része a bádogos munka, az ereszcsatornák kialakítása is. Minden épület egyedi, kérjenek egyedi ajánlatot.

Kültéri játékok, bútorok

Rönkfa hinta, bástyás hinta, homokozó, vagy teljes játszótér? Nem probléma. Mellé pihenőpad, esetleg hintaágy? Állunk rendelkezésre. Keressenek bennünket!

Tájékoztató, irányító táblák

Egyedi tábláinkat főleg önkormányzatok, intézmények készítjük, nekik ajánljuk. Büszkék vagyunk arra, hogy a kaposvári “6000 fát ültetünk” program keretében mi készítjük a csemeték információs tábláit.

Fahídak

Kis, közepes fesztávú hídjaink patakok, kisebb átfolyók feletti átkelést biztosítanak, de lehetnek kertéjek, kerti tavának díszei is. A korlát kiképzésére korlátlan lehetőségek vannak.

Kalodás tűzifa

Vegyes bükk, tölgy, akác vegyes tűzifa kalodában raktárról rendelhető. A kaloda mérete: 1m*1m*1m, (0,7m2) ára: 18.000.-Ft

A szállítás díja távolságtól függően 2.000.-Ft-tól.

Szállító adatai:
Meiszterics László e.v.

Tel.: 06 30/216-8528

Kaposvár, Keceli bejáró 9282 hrsz
Azonosító: 53558033
Technikai azonosító: AA6278284

 

 

 

Galéria

Bármelyik képre kattinva kinyilik a lapozó. Kilépés az “Esc” gombbal lehetséges.

Közvetlen elérhetőség

Címünk

7400, Kaposvár
Keceli bejáró 1

Elérhetőségünk

+36 30/216-8528

 

Kapcsolat

soap2day
embedding google maps on website

Az oldalt készítette a

Webolucio.net Stúdió
MG Tanya KFT © 2021 Minden jog fenntartva

Adatvádelmi tájékoztató / Impresszum