Tetőfedés, bádogozás

munkák

 

„Ki érkezik, mondjon Jó Napot!”

(Dobó istván)

Tetőfedés

A tető a ház koronája, tartja a mondás. Távolról nézve az első mi feltűnik az a tető. A tető karaktert, stílust ad az épületnek.

De nem csak, hogy szépnek, de tartósnak is kell lennie. A következő években, évtizedekben, egyre erősödő, szélsőségesebb viharoknak kell ellenállnia, igy nem csak az új építésű tetők de a régiek estében is figyelemmel kell lenni erre.

Legyen az új építés, vagy felújítás, vállalkozásunk a „Meistro” névvel fémjelzett minőségben és megbízhatósággal végzi el a rá bízott feladatot.

Új építés, vagy felújítás, javítás. Számunkra nem létezik kis munka. Bármilyen tetővel kapcsolatos problémájuk van, keressenek bennünket. 

 

 

 

Bádogozás

Jó tudni, hogy a megfelelő bádogozás, esővíz levezetés évekkel hosszabbítja meg az épület élettartamát. A víz utat talál magának, a sérült, vagy nem megfelelően elkészített bádogozás komoly károkat képes okozni. Télen a repedésekbe jutó víz megfagyó, feszítő hatása, ősszel –  tavasszal a penészesedés elindulása a kockázati tényező.

Ezért, ha a legkisebb szivárgást, sérülést látja ereszén, bádogozásán hívjon bennünket mielőbb, hogy megelőzzük a komolyabb károsodást.

Új építés esetén is számíthat szakértelmünkre, munkákra természetesen garanciát vállalunk. 

 

Termékeink

Kocsibeállók, féltetők

Méretfüggetlen, hasáb vagy körfa felhasználásával készült épületeink hóálló tetőszerkezetűek. Felületkezelésüknek köszönhetően hosszú ideig esztétikusak maradnak. A kivitelezés része a bádogos munka, az ereszcsatornák kialakítása is. Minden épület egyedi, kérjenek egyedi ajánlatot.

Tetőfedő munkák

Cserép fedés, zsindelyezés és cseréplemez fedés. Miden tipusú tetőrendszer elkészítését vállaljuk. Javítás esetén rövid határidővel állunk rendelketésre.

Ereszcsatorna, bádogozás

Horganyzott, vagy műanyag ereszcsatornát szeretne? Nem probléma.  Esővíz elvezetés, bádogozás előtt kérje ingyenes árajánlatunkat.

Galéria

Bármelyik képre kattinva kinyilik a lapozó. Kilépés az „Esc” gombbal lehetséges.

Közvetlen elérhetőség

Címünk

7400, Kaposvár
Keceli bejáró 1

Elérhetőségünk

Kis Péter

+36 70/424-9461

 

Kapcsolat

15 + 8 =

soap2day
embedding google maps on website

Az oldalt készítette a

Webolucio.net Stúdió
MG Tanya KFT © 2021 Minden jog fenntartva

Adatvádelmi tájékoztató / Impresszum