Rendezvények

 

„Ki érkezik, mondjon Jó Napot!”

(Dobó istván)

Rendezvények

A Meistro Lovastanya rendezvény helyszínként változatos lehetőségeket kínál a kikapcsolódásra vágyóknak.

A csárda épülete helyet biztosíthat családi, baráti összejövetelek, mint születésnap, leány, vagy legény búcsú, sőt esküvő megrendezésére is. Tavunkon található kis sziget ideális helyszíni ceremónia megrendezésére is. 

Cégek számára egész napos csapatépítő programsort állítottunk össze, különböző nehézségű feladatokkal, melyek mindenki számára maradandó élményt kínálnak.  Évzáró eseményeknek, karácsonyi, szilveszteri buliknak is szívesen helyt adunk, a város szélén a hangos zene senkit nem zavar.

 

 A bátrabbak számára paintball pályánkat ajánljuk, ahol kiválóan lehet levezetni a felgyülemlett feszültséget. A horgászat szerelmesei akár házi versenyen mérhetik össze tudásukat.

Iskolások figyelem! A Meistro Lovastanya szervezett osztálykirándulási programja nem csak szórakozásra, de tanulásra, a lovak, a lovaglás megismerésére is alkalmas. Akár néhány órát, akár egy egész napot töltenek velünk a gyerekek. 

 

Rendezvényeink

Családi, baráti összejövetelek

Születésnap, névnap? Esetleg osztálytalálkozó, nyugdíjjas összejövetel. Választásuk szerint kültéren, vagy beltéren is szívesen látjuk Önöket, és segítünk a szervezésben is.

Klubhelységünk 50 fős, ahol a hang- és fénytechnika minden igényt kielégít, filmvetítésre, discora, karaokera az eszközök rendelkezésre állnak.

Szabadtéri főzéshez minden kelléket biztosítunk, hogy arra se legyen gondjuk.

A vendégek fogadásátt kiegészíthetjük egy kisüstis koccintással, langallóval, esetleg borkóstolóval is.

 Ár az igyényelt szolgáltatások függvényében egyedileg kerülnek kalkulálásra.

További részletek személyesen, vagy telefonon

06-30/567-4618 Kisné Meiszterics Edit

06-30/216-8528 Meiszterics László

Leánybúcsú, legénybúcsú

Különleges alkalom, különleges helyszínen! Ha nem szeretnél hagyományos leány, vagy legébybúcsút, lovastanyánk a legjobb választász. Itt a bulinak csak a képzelet szab határt. Bármilyen tematikát választhatsz,. bár hozzánk a lovas áll a leközelebb, de nyitottak vagyunk bármilyen ötletre. Keress bennünket bátran!

Esküvő

 

Esküvő, lakodalom megszervezéséhez teljeskörű szolgáltatás csomaggal készültünk, hogy az ifjú párnak semmire se legyen gondja. Kihelyezett ceremóniához több helyszínt is kínálunk, akár kül, akár beltéren szeretnék azt megtartani.

Az 50 fős klubhelyiségünk, hang- és fénytechnikája mellett több szerződött szolgáltató, étel ital szállító, fotós, videós, fodrász, sőt esküvőszervező áll a házasulandók rendelkezésére. 

 

Céges rendezvények

Klubhelyíségünk nem csak a gondatalan szorakozás, hanem a komoly munkának is szívesen biztosít teret. Technikai felszerelésünk  PowerPoint-os előadásra, értekezlet és konferencia megtartására megtartására is fel van készítve.

Munka után jöhet a discora, karaoke a lazítás. Az eszközök rendelkezésre állnak.

Távolabbról érkezők elszállásolására a közeli Csalogány panzió-ban van lehetőség.

További részletek személyesen, vagy telefonon

06-30/567-4618 Kisné Meiszterics Edit

06-30/216-8528 Meiszterics László

Galéria

Bármelyik képre kattinva kinyilik a lapozó. Kilépés az „Esc” gombbal lehetséges.

Közvetlen elérhetőség

Címünk

7400, Kaposvár
Keceli bejáró 1

Elérhetőségünk

+36 30/216-8528

 

Kapcsolat

5 + 12 =

soap2day
embedding google maps on website

Az oldalt készítette a

Webolucio.net Stúdió
MG Tanya KFT © 2021 Minden jog fenntartva

Adatvádelmi tájékoztató / Impresszum