Paintball

 Sokoldalú, aktív kikapcsolódást szeretnénk nyújtani baráti társaságok és munkahelyi csapatok számára egyaránt. Remek fő- vagy háttérprogramként szolgálnak a legkülönbözőbb vállalati alkalmak, csapatépítésről, családi naprólszületésnapi partik, legénybúcsúk és más rendezvényre is. A különböző játékstílusok lehetővé teszik, hogy mindenki megmutathassa képességeit a stratégától az utolsó emberig folyó harcig. Kiegészítő szolgáltatásaink egész napossá teheti a színvonalas szórakozási lehetőséget: – lovaglás, röplabdázás, horgászat, bográcsozás, népi játékok, állatsimogató, focizás és sok más lehetőség igény szerint. Lovas tanyánkon büfé üzemel. Pályánk airsoft-ra is alkalmas.

 2500 m2 pályánk folyamatosan fejlődik és bővül. Különböző fedezékek biztosítják  védelmedet a golyók elöl: abroncsok, faajtók, labirintus, vizesárok, farönkök … 

 Öltözék: feltétlenül legyen kényelmes, könnyen tudj benne mozogni. A cipőd tartsa a bokád, mert itt nem aszfalton folyik a harc.

A harc előtt, ahogy megkapjátok a felszerelést, elmagyarázzuk annak használatát, és körbevezetünk a pályán.

A játékmester mindvégig figyelemmel kíséri a játékot. Bármilyen probléma, kérdés felmerül a játék közben, hozzá lehet fordulni.

A különböző játékmódok közül, amiket a játékmester a helyszínen ismertet, vagy amiket ti magatok találtok ki, hoztok magatokkal, tetszés szerint választhattok.

A paintball játék

Számos játékvariáció létezik, melyek közül a legalapvetőbb a következő: A két csapat a paintball pálya két ellenkező pontján áll fel, majd hangjelzésre elindulnak, hogy megpróbálják kiejteni az ellenfél játékosait. A győztes az a csapat lesz, amelynek játékosai előbb járnak sikerrel ezen a téren, vagy a forduló végén több játékosa marad fent a küzdőtéren.
Az alapváltozat variálható zászlóra, területvédelemre, épületvédelemre, a csapat egy tagjának védelmére koncentrálva, illetve egyéb fantáziadús módokon.

Érvényes találati felület

Deréktól fölfelé a törzs és a fej teljes területe ilyen felületnek számít. A vállak szélétől a karokat, a deréktól lefelé lévő területet, valamint a paintball puskát ért festékgolyó nem számít találatnak.
Akit az érvényes felületen eltalálnak, annak hangos kiáltással (kiestem, eltaláltak) tudatnia kell mindenkivel, hogy számára befejeződött a játék. Ezzel együtt fel kell emelnie paintball puskáját a feje fölé, és a lehető legrövidebb úton el kell hagynia a játékteret.
A kiesett játékosnak jelentkeznie kell a játékvezetőknél felszerelése ellenőrzése, és a következő játékra való felkészítése céljából.

A játékvezetők, segítők

Ők ügyelnek a küzdelem tisztaságára, a szabályok betartatására. A játék gördülékenysége érdekében fontos szavuk utasításuk tiszteletben tartása, elfogadása.

Feladataik közé tartozik a meghibásodott fegyverek azonnali cseréje, javítása, tisztítása, illetve a festékgolyók pótlása is.

BIZTONSÁGI SZABÁLYOK

A maszk használata
A legfontosabb, és testi épségünk szempontjából minden körülmények között betartandó biztonsági szabály a maszk állandó viselete. A maszkot levenni a játék eleje és vége közötti időszak teljes tartama alatt TILOS! (Minden játék hosszú hangjelzésre indul, a végét pedig szaggatott hang jelzi.)
A kiesett játékos a paintball pálya hátárán kívül, a játékvezetők mellett veheti le a maszkját, ahol már nem érheti találat.

A paintball puska rendeltetésszerű használata
A fegyver csövének a játéktéren kívül mindig lefelé kell néznie!Tüzelni csak a játéktér határain belül lehet! Csak a játéktéren belül lehet a játékos ujja a ravaszon! A puska földön csúsztatása és dobálása tilos! A táron lévő zárófedőt csak a játékvezetők nyithatják ki és zárhatják be! Festékgolyót a földről felvenni, és a tárba visszahelyezni tilos, mivel az állaga már nem megfelelő a játékhoz, és a fegyvert is károsíthatja.

Galéria

Bármelyik képre kattinva kinyilik a lapozó. Kilépés az „Esc” gombbal lehetséges.

Közvetlen elérhetőség

Címünk

7400, Kaposvár
Keceli bejáró 1

Elérhetőségünk

+36 30/530-2748

 

Kapcsolat

10 + 2 =

soap2day
embedding google maps on website

Az oldalt készítette a

Webolucio.net Stúdió
MG Tanya KFT © 2021 Minden jog fenntartva

Adatvádelmi tájékoztató / Impresszum