Fából készült

munkák

 

„Ki érkezik, mondjon Jó Napot!”

(Dobó istván)

Faipari munkák

 A „Meistro” név már védjeggyé vált, az elmúlt 30 évben azon munkálkodtunk, hogy a megfeleljünk annak a kivételesen magas elvárásnak, amelyet magunk elé állítottunk. A mára már több generációs vállalkozásunk népszerűsége töretlen, köszönjük megrendelőink vásárlóink bizalmát. Tudjuk, hogy ez a bizalom nem csak lehetőség, de felelősség is, ennek megfelelően dolgozunk tovább. 

Egyedi konyhabútor, komplett lakásberendezés gyártás és udvari faépítmények

Előbbi  – bútorlapból készült – bútoraink már klasszikusnak számítanak, az idő, az igények változásával azonban Mi is változtunk fejlődtünk, így a hagyományos mellett a legmodernebb stílusok is felkerültek a palettánkra.

Udvari faépítményeink egyediek, minden tekintetben ahogy minden fa is egyedi a maga formájában. Szeretünk fával dolgozni, szeretjük ezt a fajta kihívást.

 

Tűzifa

Vállalkozásunk viszonylag új eleme, melyet a megrendelői igények hoztak létre. Tűzifával 2015 óta állunk a Kaposvár, és környéki vásárlóink rendelkezésére, raktárkészletünket folyamatosan töltjük, mindig szállításra készen áll akkora mennyiség, amely a leghidegebb téli napokon is elegendő lesz. A fát kályhakészen, kalodás rendszerben forgalmazzuk, igy a vásárolt mennyiség biztonsággal ellenőrizhető. Természetesen a megrendelt fát  – rövid határidővel – ki is szállítjuk, szolgáltatásunk részeként kollégáink szívesen segítenek annak lepakolásban is.

Kereskedésünk rendelkezik a szükséges hatósági engedélyekkel, a szállításhoz mellékeljük NÉBIH által javasolt  vásárlási tájékoztatót is,

Várjuk megrendeléseiket.

Az idén is lesz tél

Egypár jótanács azoknak, akik fával fűtenek.
KITŐL VÁSÁROLJUNK TŰZIFÁT?
– elsősorban olyantól, akit ismerünk vagy legalább is leinformálható. Sokan vannak, akik csak mobilszámot adnak meg, nincs telephelyük, nincs a NÉBIH-nél bejegyzett regisztrációs számuk, ennél fogva legális számlát nem is tudnak adni
– aki nagyon olcsó, szintén gyanús lehet
– aki ingyen kiszállítást ígér 50 km-es körzetben. Gondoljunk csak bele, ha mondjuk valaki Balatonlellére kér 2 köb fát, oda-vissza 100 km ingyen és elmegy vele 2-3 óra, tehát valami nem oké
MIT TEGYÜNK, HA VIZES A FA?
Gyakorlatilag a tűzifa készlet augusztus közepére mindenhol elfogyott, amit most árulnak azt vagy azóta, vagy ezután fogják kivágni, de viszont valamivel fűteni kell.
– Amit tenni lehet, hogy minél vékonyabbra kell hasogatni a fát és száraz, huzatos helyre, hézagosan kirakni. Régen, faluhelyen esténként bepakolták a másnapi fát a kályha mellé, sőt a nyitott sütőbe is be szokták tenni a csikós sparheltbe.
– Fontos, hogy legalább begyújtáshoz legyen mindig száraz vékony fa
– de a legfontosabb, hogy a kályhának legyen rendes huzata. Nem biztos, hogy kell hozzá kéményseprő, elég ha van saját vagy a szomszédnak egy 3-5 méter hosszú kémény tisztító keféje. A padláson levő nyíláson ledugva először felfelé, majd lefelé húzogatva rengeteg korom és kátrány fog összejönni
– aki cserépkályhába először gyújt be, vagy kihagy 2-3 napot, az ne felejtse el a kéményt előmelegíteni, mert egyébként nagyon fog füstölni. Jó hozzá egy hajszárító is, de elég 2 kocka rózsaszín alágyújtóst is betenni a kémény aljába.
És végül még egy jó tanács. Aki az önkormányzattól kap támogatást fűtésre (Kaposváron 48 000 Ft-ot), az csak olyantól vegyen, akinek a számláját be is fogadják. A MEISTRO Lovastanyán 1 kaloda (1mx1mx1m méretű láda, amibe belefér 0,7 köbméter hasított, darabolt tűzifa – tölgy, cser, akác, ami fedett helyen van tárolva) 30.000 Ft.
MINDENKINEK KELLEMES MELEG TÉLI ESTÉKET KÍVÁNOK!

Termékeink

Kalodás tűzifa

Vegyes bükk, tölgy, akác vegyes tűzifa kalodában raktárról rendelhető. A kaloda mérete: 1m*1m*1m, (0,7m2) 25.000FT+szállítás

A szállítás díja távolságtól függő

Szállító adatai:
Meiszterics László e.v.

Tel.: 06 30/216-8528

Kaposvár, Keceli bejáró 9282 hrsz
Azonosító: 53558033
Technikai azonosító: AA6278284

 

 

 

Kocsibeállók, féltetők

Méretfüggetlen, hasáb vagy körfa felhasználásával készült épületeink hóálló tetőszerkezetűek. Felületkezelésüknek köszönhetően hosszú ideig esztétikusak maradnak. A kivitelezés része a bádogos munka, az ereszcsatornák kialakítása is. Minden épület egyedi, kérjenek egyedi ajánlatot.

Kültéri játékok, bútorok

Rönkfa hinta, bástyás hinta, homokozó, vagy teljes játszótér? Nem probléma. Mellé pihenőpad, esetleg hintaágy? Állunk rendelkezésre. Keressenek bennünket!

Tájékoztató, irányító táblák

Egyedi tábláinkat főleg önkormányzatok, intézmények készítjük, nekik ajánljuk. Büszkék vagyunk arra, hogy a kaposvári „6000 fát ültetünk” program keretében mi készítjük a csemeték információs tábláit.

Fahídak

Kis, közepes fesztávú hídjaink patakok, kisebb átfolyók feletti átkelést biztosítanak, de lehetnek kertéjek, kerti tavának díszei is. A korlát kiképzésére korlátlan lehetőségek vannak.

Galéria

Bármelyik képre kattinva kinyilik a lapozó. Kilépés az „Esc” gombbal lehetséges.

Közvetlen elérhetőség

Címünk

7400, Kaposvár
Keceli bejáró 1

Elérhetőségünk

+36 30/216-8528

 

Kapcsolat

15 + 10 =

soap2day
embedding google maps on website

Az oldalt készítette a

Webolucio.net Stúdió
MG Tanya KFT © 2021 Minden jog fenntartva

Adatvádelmi tájékoztató / Impresszum