LOVARDA

„Ki érkezik, mondjon Jó Napot!”

(Dobó István)

Lovaglás

A lovaglás művészet, melyet megtanulni, érezni és élvezni hosszú évek során lehet csak. A ló és az ember harmóniájának csodálatos eredménye a lovaglás, melyet még lovas emberek is egy életen át tartó tanulás során éreznek. Csodálatos benne, hogy egy élőlénnyel történő intenzív kommunikáció eredménye, melyben egy jóval erősebb és természetét tekintve „menekülő állat” átengedi az irányítást az embernek. Ezzel soha ne éljünk vissza, hiszen bármit bármikor megtesz értünk! Szeressük, tiszteljük őt, bátorítsuk, lépésről lépésre tanítsuk türelemmel, akárcsak egy kisgyermeket.

Küldetésünk

Ló és gyermek

A lovaglás rendkívül élmény dús tevékenység, amely a test összes izmát megmozgatja, a lovas lelkére is hat, és folyamatos koncentrációt igényel. A kikapcsolódás mellett a lovaglás remekül használható terápiás célokra is, a fizikai és szellemi állapot javítása révén rendkívül pozitív hatással van a gyermekek fejlődésére, számos területen alkalmazható. A mozgás fejlesztése melett megtanul gondoskodni egy másik élőlényről, csapatban dolgozni, de jobban megismerheti önmagát, a lehetőségeit, korlátait.

Lovarda

Szolgáltatások

Poni óvi

3-7 éves korig várjuk azokat a gyerekeket akik szeretnének lovagolni de még picik hozzá, vezetőszáron pónikon, szakszerű felügyelet mellett sajátíthatják el az alapokat.

Lovaglás

Nagyobb gyerekek, kamaszok számára biztosítjuk a biztonságos lovaglás lehetőségét, tudásszintüknek, képességeiknek megfelelően.

Nyári lovas tábor

X. alkalommal várjuk egész napos tartalmas programokkal a lovak, a lovaglás iránt érdeklődő gyermekeket.

Bértartás

Lovardánkban bértartási lehetőséget is tudunk biztosítani. A lovak számára nagy alapterületű, önitatóval ellátott boxok állnak rendelkezésre. 

Lovas túra

Gyakorlott lovasok számára szervezett túrákon járjuk be a Zselic közeli tájait. Pihentető, ugyanakkor felemelő érzés lóháton bejárni a környéket.

Versenyhelyszín

Lovardánk több, különböző méretű pályája alkalmas magas szinvonalú versenyek megrendezésére is. Több éves szervezési gyakorlatunk garancia a sikerre.

Kishuszár lovas karüsszel

Idén, 2022 év elején alakult meg a Somogyi Huszár Egyesület jóvoltából a kaposvári lovas kishuszár csapat a Meistro Lovasklub és a Kecelhegyi Lovassport Közhasznú Egyesület közreműködésével.

Közvetlen elérhetőség

Címünk

7400, Kaposvár
Keceli bejáró 1

Elérhetőségünk

+36 30/567-4618

 

Kapcsolat

15 + 2 =

soap2day
embedding google maps on website

Az oldalt készítette a

Webolucio.net Stúdió
MG Tanya KFT © 2021 Minden jog fenntartva

Adatvádelmi tájékoztató / Impresszum