Esküvő

 

„Ki érkezik, mondjon Jó Napot!”

(Dobó istván)

Esküvő

 A Meistro Lovastanya rendezvény helyszín különleges lehetőség esküvők, lakodalom megrendezésére

A csárda épülete 50 fő befogadására alkalmas, azonba sátorban, akár a tó mellett 100 – 120 fő-t is tudunk fogadni.

Lehetőség van helyszíni  kihelyezett ceremónia megrendezésére is. Erre több alkalmas helyszint tudunk kínálni. A tó közepén igazán romantikus körülmények között kelhetnek egybe, a jegyesek de választható igazi organikus boldogság kapu is. 

 

 

Célunk, hogy olyan szolgáltatás csomagot nyújtsunk, amely a legtöbb igényt kielégíti, hogy a jegeseknek valóban csak a boldog pillanatok megélésével kelljen foglalkoznia. 

A Csárdában rendelkezésre álló fény és hangtechnikai eszközök szavatolják a jó hangulatú bulit, fotó videó szolgáltatásunk profi minőségben őrzi meg az elmékeket az utókornak.

 

Szolgáltatások

Catering

Köszöntő falatkáktól, a tortáig!

Közvetített szolgáltatásunk keretében az étel ital ellátást is tudjuk biztosítani.

A hagyományos magyaros ételsorok mellett szívesen elégítjük ki az egyedi kéréseket is, sőt hagyományos sátras esküvő esetén a helyszíni bográcsozáshoz is biztosítjuk a kellékeket.

 

Helyszíni ceremónia

Egyre népszerűbb a polgári szertartás kihelyezése a lakodalom helyszínére. Több olyan helyet alakítottunk ki, ahol ez az esemény a kívánt színvonalon megtartható. Amennyiben anyakönyvvezető nem tud részt venni, úgy szertartásvezetőnk szívesen áll a rendelkezésükre, személyes csak Önökről szóló ceremóniával.

Ha már ló...

Kreatív fotózáshoz kérésre igénybe vehetőek lovaink is. A képeken nem fogunk látszani, de végig jelen leszünk, és szavatoljuk az ifjú pár biztonságát. 10 nyugodt, kiegyensúlyozott lovunk közül szín, és méret szerint is választhatnak. Koszorús lánykáknak például aranyos pónikat javaslunk, s ha a vőlegény lovon szeretne érkezni, azt is megoldjuk.

Galéria

Bármelyik képre kattinva kinyilik a lapozó. Kilépés az „Esc” gombbal lehetséges.

Közvetlen elérhetőség

Címünk

7400, Kaposvár
Keceli bejáró 1

Elérhetőségünk

+36 30/216-8528

 

Kapcsolat

9 + 3 =

soap2day
embedding google maps on website

Az oldalt készítette a

Webolucio.net Stúdió
MG Tanya KFT © 2021 Minden jog fenntartva

Adatvádelmi tájékoztató / Impresszum